Завантаження ...
banner
banner

Автомобільний колапс біля гімназії №3 відміняється?

Питання нового місця розташування автобусної каси (що на площі Заньковецької), яка здійснює продаж квитків по населених пунктів району, обговорили сьогодні, 24 грудня, на засіданні сесії. Читайте по темі: Автобусну касу з площі Заньковецької перенесуть до


автостанція, гімназія, депутати, доопрацювання

Питання нового місця розташування автобусної каси (що на площі Заньковецької), яка здійснює продаж квитків по населених пунктів району, обговорили сьогодні, 24 грудня, на засіданні сесії.

Читайте по темі: Автобусну касу з площі Заньковецької перенесуть до  гімназії №3?

Незважаючи на те, що вже тривалий час існує проект і залишилося тільки врахувати, як далі буде рухатись приміський транспорт навколо центру міста, багатьом незрозуміло, чому саме це місце, поряд із дитячим садком та гімназією, визначили як найбільш підходяще під розміщення там автостанції.

Депутат Олег Ситнік висловився проти. Підтримав його і депутат Дмитро Тимошик: "На наступний рік запланований досить об
'ємний масштаб робіт по дорожній мережі. Цей о'бєкт ризикує бути невиконаним: по-перше, немає фінансування, по-друге, він дуже спірний у всіх планах. Немає необхідності вкладати міські кошти в розвиток немісцевої інфаструктури".

Дмитро Тимошик
наголосив: "Крім того, обсяги перевезень швидко падають. Треба оперативно переглядати ідеї про перенесення чи зміщення, бо за якихось 2 роки цього питання може взагалі не бути". Депутат рекомедував на короткий термін поновити договір оренди, а далі  – час покаже.
Підтримав колег і Олександр Ющенко: "Кожного ранку багато батьків привозять дітей до садочка та в гімназію на авто. Уявіть, який буде колапс, якщо тут розмістити автостанцію. Батьки однозначно проти, вони вже скаржаться на такі рішення".

Тож на сьогоднішній день рішення по цьому питанню прийнято не було. Проект відправили на доопрацювання.

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: