Завантаження ...
banner

Розпочалось фінальне голосування за бренд для Ніжина: долучайтесь!

29 грудня відбулося засідання Оргкомітету на визначення розробника бренду та брендбуку для міста Ніжина. На ІІІ етап Конкурсу було подано три доповнені роботи з чотирьох, оскільки один із учасників відмовився від подальшої участі в Конкурсі за власним бажанням. Члени Оргкомітету

бренд, голосування

29 грудня відбулося засідання Оргкомітету на визначення розробника бренду та брендбуку для міста Ніжина. На ІІІ етап Конкурсу було подано три доповнені роботи з чотирьох, оскільки один із учасників відмовився від подальшої участі в Конкурсі за власним бажанням. Члени Оргкомітету ознайомилися з роботами та підтримали три роботи, що увійшли до фіналу Конкурсу та вже виставлені для інтернет голосування мешканцями міста.

За умовами Конкурсу роботи у фіналі оцінюються членами Оргкомітету та збирають голоси ніжинців у інтернет-опитуванні. Переможцем конкурсу стане робота, яка отримає максимальну підсумкову кількість балів за результатами оцінки Оргкомітету та інтернет-опитування. Кожен охочий зможе детально познайомитися з роботами-фіналістами та проголосувати за бренд Ніжина з 1 січня по 1 лютого 2020 року.


На голосування виставлені такі роботи:

Робота №1

бренд, голосування

Робота №2

бренд, голосування

Робота №3

бренд, голосування

Детальніше з  роботами можна ознайомитись в анкеті для голосування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: