Завантаження ...
banner
banner

Щасливий порятунок: ніжинські рятувальники врятували життя безпритульної собаки

Врятувати тварину — це благородна справа, адже брати наші менші дуже часто страждають від наших справ та безвідповідального відношення до навколишнього середовища. Щемну історію сайту НЕЖАТИН розповіла ніжинка Катерина, яка стала свідком порятунку безпритульної собаки 5 січня

рятувальники, парк, люк, собака

Врятувати тварину — це благородна справа, адже брати наші менші дуже часто страждають від наших справ та безвідповідального відношення до навколишнього середовища.

Щемну історію сайту НЕЖАТИН розповіла ніжинка Катерина, яка стала свідком порятунку безпритульної собаки 5 січня.

"Проходячи парком Шевченка, почули собачий лай. Коли підійшли до джерела звуку, побачили відкриті каналізаційні люки. В одному з них виявили пса, який лаяв і просив допомоги. На маючи можливості допомогти тварині, подзвонили в службу порятунку 101. Упродовж 5 хвилин рятувальники приїхали та допомогли дістати пса на поверхню. Велика їм вдячність! Якщо трапляється така ситуація, повідомляйте по номеру телефону 101. В разі таких дій, не бійтесь — вони відгукнуться".

Треба зазначити, що цей випадок став важливим попередженням для людей. У Парку Шевченка дуже багато відкритих каналізаційних люків, потрапити в які може людина по своїй необережності. Тому адміністрації даного місця відпочинку потрібно звернути на це увагу і прийняти міри.

рятувальники, парк, люк, собака

рятувальники, парк, люк, собака
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: