Завантаження ...
banner
banner

Небезпечний гість: у Ніжині святкування ледь не завершилось стріляниною

В ніч з 3 на 4 січня спільне розпиття алкоголю ледь не завершилось стріляниною у одному із житлових будинків Ніжина. Про це на щотижневій оперативній нараді при міському голові розповіла начальник

алкоголь, пістолет, гість, поліція, наркотики

В ніч з 3 на 4 січня спільне розпиття алкоголю ледь не завершилось стріляниною у одному із житлових будинків Ніжина. Про це на щотижневій оперативній нараді при міському голові розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Двоє молодих співмешканців: 22-річний чоловік та 25-річна жінка приймали у себе вдома знайомих. Трохи випивши, згадалися старі образи та претензії, почалася сварка. Раптом один із гостей, 28-річний місцевий житель, дістав пістолет і почав погрожувати господині. Та викликала поліцію, яка приїхала через лічені хвилини.

Чоловік не встиг навіть зрозуміти, що сталося і звідки взявся наряд поліції. Пістолет у нього вилучили для проведення експертизи. Вилучили також і набої калібру 9 мм.

В ході огляду кишень дебошира знайшли і пакетик з речовиною білого кольору схожою на амфетамін.

Розпочато одразу кілька кримінальних проваджень: за фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів, а також за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів.

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: