Завантаження ...
banner

Відтепер депутатам та посадовим особам заборонено курити у Ніжинській міськраді

Усім відомо, що пасивне куріння несе в собі загрозу здоров'ю інших, тих, хто знаходиться поряд з курцем. Частки токсичних речовин залишаються одязі курця і навіть на меблях протягом декількох місяців і поширюються

куріння, розпорядження, заборона

Усім відомо, що пасивне куріння несе в собі загрозу здоров'ю інших, тих, хто знаходиться поряд з курцем. Частки токсичних речовин залишаються одязі курця і навіть на меблях протягом декількох місяців і поширюються через повітря. Легені людини чутливі до тютюнового диму, тому в групі ризику перебувають усі – незалежно від віку і стану здоров'я.

Першим розпорядженням міського голови Анатолія Лінника в новому році стало розпорядження, яке забороняє куріння у міській раді та комунальних підприємствах міста.

"З метою захисту здоров’я та права посадових осіб працювати в середовищі, вільному від тютюнового диму, запобігання тютюновій залежності, поліпшення трудової дисципліни та ефективного використання робочого часу, посилення протипожежного захисту майна: п
осадовим особам виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, його апарату заборонити куріння тютюнових виробів, електронних сигарет і кальянів у приміщеннях адміністративної будівлі за адресою: м. Ніжин, площа імені Івана Франка, 1, та в інших приміщеннях, де облаштовані робочі місця посадових осіб виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, крім спеціально відведених та обладнаних для цього місць", – йдеться в розпорядженні.

За матеріалами nizhynrada.gov.ua
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: