Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині 11-місячна дитина залишилась вдома сама

11-місячне маля залишилося вдома саме. Сектором реагування патрульної поліції Корюківського ВП Менського ВП ГУНП у Чернігівській області ст. лейтенантом поліції Сластьоном Сергієм і ст. сержантом поліції Невжинським

дитина, поліція, батьки

11-місячне маля залишилося вдома саме. Сектором реагування патрульної поліції Корюківського ВП Менського ВП ГУНП у Чернігівській області ст. лейтенантом поліції Сластьоном Сергієм і ст. сержантом поліції Невжинським Русланом за викликом на лінію «102» була обстежена жила будівля, де вдома саме перебувало немовля, якому виповнилося 11 місяців, батьки на той час перебували не за місцем проживання, повідомляє  cheline.com.ua.

Згідно зі ст.41 Національної поліції України поліцейські здійснили поліцейське піклування щодо неповнолітньої особи віком до 16 років, яка залишилася без догляду, та доставили немовля до приймального відділення Корюківської ЦРЛ.

Інспектором з ювенальної превенції Корюківського ВП Менського ВП ГУНП у Чернігівській області лейтенантом поліції Порвою Ярославою Вікторівною за цією справою складено адміністративний протокол на батьків за ст. 184 ч.1 КУпАП за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: