Завантаження ...
banner

Водій втік з місця смертельної ДТП

Співробітники Носівського відділення поліції встановили особу водія, який збив людину та зник з місця події. Автомобіль порушника вилучено. Повідомляє СК поліції Чернігівської області. Читайте по темі: У Носівці на

поліція, водій, порушник, ДТП, злочин

Співробітники Носівського відділення поліції встановили особу водія, який збив людину та зник з місця події. Автомобіль порушника вилучено. Повідомляє СК поліції Чернігівської області.

Читайте по темі: У Носівці на узбіччі дороги виявили труп чоловіка

Увечері 6 січня до Носівської поліції надійшло повідомлення про ДТП із постраждалим. На жаль, пішохід загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень. Порушник не зупинився аби надати допомогу збитому пішоходу, а втік з місця злочину.

На місці пригоди правоохоронці знайшли уламки пластикових деталей автомобіля. Завдяки злагодженій роботі поліцейські вирахували зловмисника, але він не зізнавався де сховав авто. Провівши ряд оперативних заходів, правоохоронці знайшли автівку з характерними пошкодженнями – розбитим лобовим склом і переднім бампером.

Наразі поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами. Транспортний засіб вилучено. Триває досудове розслідування.

поліція, водій, порушник, ДТП, злочин

поліція, водій, порушник, ДТП, злочин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: