Завантаження ...
banner
banner

Як ремонт покрівлі житлового будинку в Ніжині перетворився у кримінальну справу

Ще в 2010 році на вулиці Прилуцька в одному із житлових будинків на замовлення УЖКГ та Б було здійснено капітальний ремонт покрівлі. Незважаючи на це, мешканці відремонтованого будинку скаржаться

ремонт, покрівля, кримінальна справа

Ще в 2010 році на вулиці Прилуцька в одному із житлових будинків на замовлення УЖКГ та Б було здійснено капітальний ремонт покрівлі. Незважаючи на це, мешканці відремонтованого будинку скаржаться на погану якість виконаних ремонтних робіт. Про це йдеться в ухвалі суду.

Повідомляє mynizhyn.com.

Крім того, за фактом виявлених ревізією фінансово-господарської діяльності КП ЖЕК «Південна» за період з 01 січня 2010 року до 30 вересня 2013 року фінансових порушень на загальну суму 233, 91 тисяч грн., що призвели до втрати матеріальних ресурсів на суму 103, 3 тисяч грн., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 191 КК України. Розслідування триває з 2014 року.

Мешканці відремонтованого будинку скаржаться на погану якість виконаних ремонтних робіт. Зокрема, допитаний у якості свідка у кримінальному провадженні показав, що стеля його квартири, яка розташована на 5 поверсі будинку протекла. Це спричинило матеріальну шкоду, адже довелося за власні кошти здійснити ремонт покрівлі над власною квартирою. 

Оскільки аналогічна ситуація склалася і з іншими мешканцями вказаного будинку, які мешкають на 5 поверсі, свідок припустив, що ремонтні роботи були виконані «на папері», а кошти виділені на ремонт покрівлі – присвоєно представниками КП ЖЕК «Південна».

В грудні 2019 року суд надав дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів Управління ЖКГ та Б. 

Розслідування ведеться не перший рік. Хто винен, а хто ні все ж має вирішити суд.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: