Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський полігон чекає на реконструкцію та встановлення відеокамер

На робочій нараді з питань благоустрою Ніжина, яка відбулася 17 січня, обговорили питання реконструкції полігону твердих побутових відходів (ТПВ) та встановлення там автоматизованої системи відеокамер. Детальніше

полігон, реконструкція, проект, кошти, відеокамери

На робочій нараді з питань благоустрою Ніжина, яка відбулася 17 січня, обговорили питання  реконструкції полігону твердих побутових відходів (ТПВ) та встановлення там автоматизованої системи відеокамер.

Детальніше про це журналістам сайту mynizhyn.com розповів керівник КП "ВУКГ" Владислав Корман: "Реконструкція полігону вкрай потрібна, але насамперед це питання потрібно винести на сесію, щоб його підтримали і виділили кошти на проект. Коли вже буде виготовлено проект, тоді шукати кошти на конкретні дії. А встановлення на полігоні системи відеокамер обов'язково включити до проекту".

– Що саме включає в себе реконструкція полігону?

– Роботи у цьому напрямку багато. Це і відновлення його карт та стічних канав, і благоустрій дороги біля його території, і належне освітлення... Асфальтове покриття до полігону просто розсипається, адже ремонтувалося воно років 20 тому... А відеокамери мають бути обов'язково. Це не просто чиясь забаганка, це необхідна умова облаштування полігону згідно технічних і санітарних норм.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: