Завантаження ...
banner

Ніжинці самовільно влаштували біля стадіону городні ділянки

На доручення міського голови відділом з благоустрою разом із відділом спорту та МЦ "Спорт для всіх" 17 січня поточного року було проведено комісійне обстеження стадіону по вулиці Академіка Амосова

стадіон, ділянка, город, самозахват

На доручення міського голови відділом з благоустрою разом із відділом спорту та МЦ "Спорт для всіх" 17 січня поточного року було проведено комісійне обстеження стадіону по вулиці Академіка Амосова на предмет дотримання санітарного стану та благоустрою території та підтвердження, чи спростування факту самозахоплення території стадіону жителями цього мікрорайону.

Про це журналістам Mynizhyn.com розповіла начальник Відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко.

Під час комісійного обстеження факту самозахвату території стадіону не виявлено. Але на прилеглій території до стадіону було виявлено самозахват земельних ділянок жителями міста, які організували там городні ділянки. 

Власників цих городніх ділянок ще не встановили. Працівники відділу з благоустрою планують це з'ясувати, коли навесні розпочнуться городні роботи. 

Зараз вирішується питання, щодо розчищення цієї території від захламлення.  

Схожа ситуація склалася і з прибудинковою територією на вулиці Покровській. Жителі там саджають городину під будинком. Бадилля і зілля скидали в одну кучу на прибудинковій території і створювали постійні сміттєзвалища.  

Як зауважила Наталія Григорівна, щодо цієї ситуації будуть вжиті жорсткі заходи. Земельну ділянку вилучать з прибудинкової території.

Нагадаємо, що на території міста Ніжина діють ПРАВИЛА З БЛАГОУСТРОЮ.

Читайте також: А ви вже ознайомились з новими правилами благоустрою Ніжина? 

Наталія Нікітіна
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: