Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській міськраді працює новий депутат

На минулій сесії Ніжинської міської ради, 24 грудня, депутатка Світлана Рожок (фракція "Самопоміч") відмовилась від депутатських повноважень. Читайте по темі: Ніжинська депутатка Світлана Рожок склала свої повноваження

сесія, депутат, Заверткін Анатолій

На минулій сесії Ніжинської міської ради, 24 грудня, депутатка Світлана Рожок (фракція "Самопоміч") відмовилась від депутатських повноважень.


На сьогоднішній сесії представили нового депутата, який був наступним кандидатом у списку партії. Це Заверткін Анатолій.

Сьогодні Анатолій Анатолійович вже приєднався до своїх колег та приступив до виконання депутатських обов'язків.

Анатолій Заверткін народився 24 лютого 1976 року в м.Тростянець Сумської області. Закінчив Ніжинську школу-гімназію №3 у 1993 році. У 1998 році закінчив Ніжинський державний педагогічний інститут імені Миколи Гоголя (м. Ніжин) за спеціальністю математика та фізика із присвоєнням кваліфікації вчителя математики та фізики.

у 1999-2003 роках працював у Ніжинський школі-гімназії №3 на посаді вчителя фізики та інформатики. З 2003 до сьогодні – начальник відділу ТЗН, інформатизації та дистанційної освіти у ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" (джерело - monitor.cn.ua).

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: