Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська автостанція: договір оренди продовжити неможливо

На черговій 66 сесії Ніжинської міськради 23 січня депутати знову розглянули ситуацію стосовно автостанції, що на площі Заньковецької. Представник автостанції нагадав присутнім, що функціонує вона з 2002 року і відкрито її було на прохання

автостанція, оренда, дорожній рух

На черговій 66 сесії Ніжинської міськради 23 січня депутати знову розглянули ситуацію стосовно автостанції, що на площі Заньковецької. Представник автостанції нагадав присутнім, що функціонує вона з 2002 року і відкрито її було на прохання жителів Ніжина та прилеглих сіл.  "За ці роки в зоні розміщення білетної каси не трапилося жодної ДТП", – наголосив представник автостанції. В свою чергу, депутати акцентували увагу на тому, що договір оренди продовжити неможливо, бо він давно закінчився.

Читайте по темі Куди перенесуть автостанцію з площі Заньковецької?

Втім, пошуком місця, куди перенести автостанцію, депутати не займалися. Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що замовлено проект організації дорожнього руху, вивчається можливість створення одностороннього руху по вулиці Московській, біля ринку, і автостанція не вписується в цей проект, адже на сьогоднішній день у цьому місці зона розвороту постійно заблокована.

Депутат Анатолій Сліпак підсумував сказане, зазначивши, що перед тим, як автостанцію таки буде перенесено у більш підходяще для неї місце, треба насамперед інформувати про це людей. "Щоб не прив'язувати воза перед конем", – порівняв депутат.
Тож на сьогоднішній день договору оренди у автостанції немає.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: