Завантаження ...
banner
banner

Indigo Mental Club: у Ніжині діти змагались на олімпіаді з ментальної арифметики

Незвичайна олімпіада пройшла у місті Ніжин 1 лютого 2020 р., де змагались за звання Суперчемпіона та Чемпіона з ментальної арифметики Indigo Mental Club. Ментальна арифметика – методика усної лічби

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


ментальна арифметика, школа, змагання, Indigo Mental Club

Незвичайна олімпіада пройшла у місті Ніжин 1 лютого 2020 р., де змагались за звання Суперчемпіона та Чемпіона з ментальної арифметики Indigo Mental Club.
 
Ментальна арифметика – методика усної лічби, яка взяла свій початок з Японії і зовсім нещодавно з’явилась на теренах України. Дане навчання дуже добре підходить для дітей від 5 до 16 років, адже саме в цьому віці найкраще розвивати мозок. Суть ментальної арифметики - розвиток обох півкуль мозку, що працюють одночасно. Без допомоги калькуляторів діти додають, віднімають, множать двозначні, тризначні та навіть чотиризначні числа.

Олімпіада проходила в декілька етапів. Змагання відбувались у різних категоріях, залежно від рівня складності. Змагалось майже 100 дітей.

Кубок Суперчемпіона міста Ніжин з ментальної арифметики Indigo Mental Club  отримав Дворський Григорій та Чемпіона - Волосок Максим, а також хлопці отримали грошові винагороди від директора Чепели О.В. 1, 2 та 3 місця зайняли діти з різних шкіл міста Ніжин та з Носівки. Надалі всіх переможців  очікують всеукраїнські та міжнародні олімпіади.

Запрошуємо всіх бажаючих до нашої школи!

ментальна арифметика, школа, змагання, Indigo Mental Club
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: