Завантаження ...
banner
banner

Куди повідомити про стихійне сміттєзвалище, щоб його ліквідували

У 2019 році більш, ніж удвічі, порівняно з 2018-м, зросла кількість електронних звернень небайдужих громадян на інтерактивну мапу Мінекоенерго щодо виявлення несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ на

Чернігівщина, сміттєзвалища, звернення, реагування

У 2019 році більш, ніж удвічі, порівняно з 2018-м, зросла кількість електронних звернень небайдужих громадян на інтерактивну мапу Мінекоенерго щодо виявлення несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ на території Чернігівщини, повідомляє cntime.cn.ua.

Торік у Департаменті екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА розглянули 92 таких звернення. Найбільше їх надійшло з Чернігівського району — 25, ще 15 — з Ічнянського, 11 — з Козелецького, 8 — з Носівського, 5 — зі Сновського, 4 — з Варвинського, 2 — з Ріпкинського, по одному — з Бахмацького, Бобровицького, Городнянського, Менського, Ніжинського та Прилуцького районів. Серед міст обласного значення лідирує Чернігів — 15 повідомлень, Ніжин і Прилуки — по одному зверненню. Всім заявникам своєчасно надана інформація стосовно реагування на вказані ними порушення.

Загалом за час функціонування екомапи, з вересня 2016 року, через електронний сервіс розглянуто 210 повідомлень про виявлення несанкціонованих сміттєзвалищ на території області.

На сервісі можна не лише залишити повідомлення, а й перевірити виконання заявки.

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: