Завантаження ...
banner

Центральний парк Ніжина не може далі існувати в такому стані

Учора, 4 лютого, в малій залі міськвиконкому відбулась робоча нарада з питань подальшої реконструкції, благоустрою та відновлення міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, повідомляє

Ніжин, парк Шевченка, благоустрій, робоча група

Учора, 4 лютого, в малій залі міськвиконкому відбулась робоча нарада  з питань подальшої реконструкції, благоустрою та відновлення міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, повідомляє nizhynrada.gov.ua.

Заступник міського голови Григорій Олійник зауважив, що інфраструктура парку не використовується за призначенням. «Центральний парк міста не може продовжувати своє існування в такому стані, в якому  він зараз. Парк не відновлювався тривалий час і це не влаштовує як громаду, так і міську владу», - підкреслив головуючий.

Під час обговорень порушувалась тема утримання та прибирання центрального парку, узгодження розмежування території та відповідальності за певну паркову ділянку.

«Спершу місто має вирішити, що має бути в цьому парку й зробити проект та сформувати цілісну концепцію розвитку», - акцентував увагу Володимир Мамедов.

Орендар території парку запевнив, що готовий вносити зміни до договору оренди.

Григорій Олійник наголосив орендарю, що той може надати міському голові Анатолію Ліннику письмові пропозиції з розвитку парку, зміни умов договору оренди, перелік земельних ділянок і комунального майна на території парку, яке орендар більше не бажає орендувати. Після опрацювання наданих пропозицій робоча група вчергове збереться для їх розгляду.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: