Завантаження ...
banner
banner

Які дороги у 2020 році відремонтують на Чернігівщині?

На ремонт автодоріг загального користування державного значення у 2020 році для Чернігівщини передбачено 260,2 млн. грн. Про це йдеться у відповідній постанові Кабінету міністрів України

ремонт, дороги, траси

На ремонт автодоріг загального  користування державного значення у 2020 році для Чернігівщини передбачено 260,2 млн. грн. Про це йдеться у відповідній постанові Кабінету міністрів України, повідомляє Служба автодоріг у Чернігівській області.

Повідомляє newch.tv.
 
Зокрема, у 2020 році планується проведення робіт з поточного середнього ремонту міжнародної траси М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі по Ріпкинському району у напрямку до КПП «Нові Яриловичі» (кордон з Білоруссю). Загальна протяжність ремонтованих ділянок – 12 км. Фінансування – 135 млн. грн.
 
За останні два роки у цьому напрямку від об’їзної Чернігова до Нових Яриловичів  вже відремонтовано 48 км дороги М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі.
 
Ще з держбюджету передбачено фінансування поточного середнього ремонту міжнародної траси М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ по Борзнянському району, біля повороту на дорогу Сосниця-Шаповалівка. Протяжність ремонту – 5,115 км, видатки у поточного року – 17 млн. грн. Це об’єкт перехідний з минулого року. У 2020-му він буде завершений і введений в експлуатацію. За останні два роки на дорозі М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ вже відремонтовано 15 км покриття.
 
Постановою також виділено кошти і на проектні роботи з поточного середнього ремонту ділянок доріг:
 
– Р-83. Під’їзд до смт Березна;
 
– Р-65 КПП «Миколаївка»-Семенівка-Новгород-Сіверський-Глухів-КПП «Катеринівка»;
 
– Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин;
 
– Т-25-27 Бобровиця- Свидовець-Новий Биків-Ічня.
 
Капітальні видатки, передбачені в постанові, – 8 млн. грн.
 
Проектно-вишукувальні роботи майбутніх років по будівництву та реконструкції – 1 млн. грн.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: