Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині 27-річна жінка випала з балкона

7 лютого близько о пів на дев'яту вечора від лікарів у Ніжинський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що жінка випала з балкона. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила

балкон, жінка, реанімація, смерть, поліція


Про це журналістам 
mynizhyn.com стало відомо з власних джерел. За коментарем ми звернулися до начальниці Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко.

7 лютого близько о пів на дев'яту вечора від лікарів у Ніжинський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що жінка випала з балкона. 
 
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила, що з балкона багатоповерхівки випала жінка 1993 року народження.

Потерпіла була ще жива і каретою швидкої допомоги була доправлена у реанімаційне відділення

Слідчими було проведено огляд місця події та встановлено і допитано свідків. У подальшому стало відомо, що від отриманих тілесних ушкоджень в результаті падіння молода жінка померла в реанімації.

За фактом її смерті було розпочате кримінальне провадження. Наразі призначена та проводиться судово-медична експертиза, яка встановить причину смерті. Слідчими вживаються заходи до встановлення обставин за яких померла жінка.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: