Завантаження ...
banner
banner

Основна свердловина в Ніжині потребує модернізації на кругленьку суму

Сьогодні, 12 лютого, на засіданні постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища розглянули проект рішення про погодження

комісія, свердловина, модернізація, кошти

Сьогодні, 12 лютого, на засіданні постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища розглянули проект рішення про погодження інвестиційної програми КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» ("НУВКГ") на 2020 рік.

Директор підприємства П. Лабузький запропонував погодити інвестиційну програму в сумі 3 млн. 106 тисяч 90 грн. Найбільша сума з цієї програми становить близько 1 млн. 400 тисяч грн.

Це кошти на модернізацію артезіанської свердловини в Ніжині, по вулиці Червоної Греблі. "По цій свердловині, – зазначив П. Лабузький, – проходить основний водозабір по нашому місту, який забезпечує ніжинців водою на 70-80%.

На виділені кошти плануємо замінити насосні агрегати і встановити частотно кероване обладнання із заміною труб, це дасть можливість ефективніше використовувати можливості свердловини і підніме тиск в системі. Насосні агрегати вже вкрай зношені, їх треба замінити більш продуктивними і потужними і менш енергозатратними".

На комісії проект рішення підтримали.

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: