Завантаження ...
banner

У Ніжині замінять більше 50 аварійних опор Укртелекома

14 лютого відбулась щотижнева нарада з питань благоустрою міста під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника, повідомляє nizhynrada.gov.ua. У

нарада, благоустрій, роботи

14 лютого відбулась щотижнева нарада з питань благоустрою міста під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника, повідомляє nizhynrada.gov.ua.

У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, радник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Ірина Дяконенко.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень, зокрема, по вулиці Прилуцькій замінено освітлення та підрізані дерева, продовжується робота по облаштування тротуарів та турнікетів, з 17 лютого розпочнеться заміна аварійних опор Укртелекома (більше 50 опор),  обстежено внутрішньоквартальну мережу та надано звіт про проведену роботу, тощо.

Читайте також 
У Ніжині від вітру попадали старі електроопори. Фото

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва підготувати кошторис витрат для ремонту, заміни чи облаштування внутрішньоквартальних мереж.

Міський голова Анатолій Лінник акцентував увагу на необхідності проведення робіт щодо облаштування внутрішньоквартальних мереж та на визначені відповідальних за організацію проведення цих заходів. Звернув увагу керівників комунальних служб на освітлення пішохідних переходів у вечірній час.

В ході наради було обговорено проведення заходів з благоустрою та наведення чистоти і порядку в місті. Міським головою було видано розпорядження від 13 лютого  2020 року. № 37 «Про закріплення посадових осіб виконавчих органів Ніжинської міської ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради, апарату виконавчого комітету міської ради та їх структурних підрозділів за вулицями міста».

Відповідно до розпорядження за посадовими особами закріплено вулиці міста на предмет дотримання жителями, а також підприємствами, установами, закладами та організаціями усіх форм власності, що розташовані в їх межах, чинних «Правил благоустрою території міста Ніжина», санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті.

За результатами роботи наради надано протокольні доручення та рекомендації для вирішення питань, які розглядались, визначено терміни їх виконання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ольга Гук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: