Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині двоє судимих попалися на недолугій крадіжці

З 15 зареєстрованих фактів крадіжок, особи встановлені у 7 з них. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко

крадіжка, парфуми, поліція

З 15 зареєстрованих фактів крадіжок, особи встановлені у 7 з них. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Для прикладу це і крадіжка побутових приладів виявлена після спільного вживання алкоголю, крадіжка курей у одному із сіл Ніжинського району, крадіжка обладнання та інструментів прямо з охоронюваного приміщення. 

Найбільш недолугою була крадіжка парфумованої води з одного із магазинів міста Ніжина

8 лютого двоє знайомих, раніше неодноразово судимих чоловіків прийшли до стелажу з парфумами, обрали собі по флакону із категорії «елітних» та сховали до кишень одягу, після чого пішли на вихід не розрахувавшись. Невідомо чому вони вважали, що залишилися непомічені, адже всередині магазину повно відеокамер. Кілька з них чітко зафіксували злочин. 

Враховуючи, що обидва мають не погашені попередні судимості, не виключено що за свій потяг до елітних парфумів знову відправляться за грати.

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: