Завантаження ...
banner
banner

Як випускник Ніжинського обласного ліцею виступив на Нацвідборі Євробачення 2020. Відео

Молодий український виконавець Олександр Порядинський став півфіналістом Нацвідбору на Євробачення-2020. Хлопцеві не вдалося потрапити до фіналу конкурсу, проте він вже запам'ятався глядачам

Олександр Порядинський, відбор, Євробачення

Молодий український виконавець Олександр Порядинський став півфіналістом Нацвідбору на Євробачення-2020. Хлопцеві не вдалося потрапити до фіналу конкурсу, проте він вже запам'ятався глядачам, як один із найталановитіших артистів країни.


У 2012 році Олександр закінчив 9 класів та вступив до Ніжинського обласного педагогічного ліцею на музично-філологічний факультет. В ліцеї він продовжував співати, брав участь у конкурсах, виборюючи нагороди та відзнаки.

У 15 років переміг у музичному талант-шоу «Х-фактор».

Олександр Порядинський виступив у другому півфіналі Національного відбору на Євробачення із піснею Savior. Від суддів він отримав 2 бали, а результати глядацького голосування принесли Олександрові 6 балів. Сумарно він отримав 8 балів та посів четверте місце у таблиці. Співак продовжує свій шлях на музичній стезі та Нацвідбір на головне вокальне шоу став ще один кроком у його творчості.

Нагадаємо, що уродженка Ніжина, солістка гурту «GО-А» Катерина Павленко стала фіналісткою Нацвідбору і 22 лютого буде змагатися за поїздку на Євробачення 2020.

Читайте також: Ніжинка Катерина Павленко стала фіналісткою відбору на Євробачення. Відео

Олександр Порядинський – Savior на Нацвідборі Євробачення 2020:

mynizhyn.com за матеріалами 24tv.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: