Завантаження ...
banner
banner

Майже півмільйона – на проведення в Ніжині художнього симпозіуму

У серпні цього року в нашому місті очікується грандіозна подія: Міжнародний україно-французький художній симпозіум, присвячений Ніжину. До нас приїдуть 24 надзвичайно цікаві творчі особистості, всі вони – відомі

симпозіум, художники, Ніжин, півмільйона

У серпні цього року в нашому місті очікується грандіозна подія: Міжнародний україно-французький художній симпозіум, присвячений Ніжину

До нас приїдуть 24 надзвичайно цікаві творчі особистості, всі вони – відомі світові художники, яких привабив наш замріяний і оповитий таємницями Ніжин.

Проживатимуть і творитимуть художники в Ніжині більше місяця. Про це на засіданні бюджетної комісії повідомила сьогодні, 20 лютого,  начальник управління культури Тетяна Бассак.

Усе це прекрасно, але члени комісії дещо насторожено сприйняли таку новину. Справа в тому, що вартує це майже півмільйона:  417 000 грн. "Ми прорахували все до копійки, – запевнила Т. Бассак. – Тут враховане і проживання, і харчування наших гостей".

Крім того, Тетяна Федорівна підкреслила, що цей проект вартий цих коштів. "Така подія – це просування Ніжина на світовому рівні. Далеко не кожному місту надають такі пропозиції".

Валентина Пильник
Фото з мережі 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: