Завантаження ...
banner

У Ніжині шукають, де розмістити крематорій для тварин

Сьогодні, 21 лютого, міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста, повідомляє nizhynrada.gov.ua. У роботі засідання взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, начальник

нарада,  крематорій, місячник з благоустрою

Сьогодні, 21 лютого, міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста, повідомляє nizhynrada.gov.ua.

У роботі засідання взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, заступник начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального майна» Віталій Єршов, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування Алла Попик.

Анатолій Лінник перевірив стан виконання протокольних доручень, які були надані на попередніх нарадах.

Анатолій Кушніренко доповів, що направив лист до відповідних органів із зверненням про недопущення руху містом вантажного транспорту.

Наталія Бойко наголосила, що її відділ вже розпочав обстежувати приватний сектор і виявляти осіб, які палять сухі залишки рослин. У разі виявлення порушників – складають приписи на осіб, які палять сухе листя та траву.

Також, Наталія Григорівна зазначила, що спеціалісти відділу обстежують зелені зони, на яких жителі міста паркують машини.

На нараді обговорили місце, яке необхідне для установки крематорію. Алла Попик зауважила, що, відповідно до вимог, дана установка повинна розміщуватись на полігоні твердих побутових відходів і мати площу не менше 100 м2 .

Учасники наради обговорили дату проведення місячника з благоустрою. Він триватиме з 17 березня й до 17 квітня. Міський голова Анатолій Лінник запропонував протягом зазначеного періоду висадити дерева. Для цього необхідно визначитись із планом їх розміщення, породами та кількістю.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: