Завантаження ...
banner

Дві крадіжки - один злочинець: у Ніжині судять крадія свійської птиці і кролів

14 лютого у Ніжинському міськрайонному судді Чернігівської області розглянули і задовольнили клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно жителя села

суд, крадіжка, свійська птиця, кролі, мобільний телефон

14 лютого у Ніжинському міськрайонному судді Чернігівської області розглянули і задовольнили клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно жителя села Чорнобривкине Сумської області, який підозрюється у вчиненні двох кражідок на території міста Ніжина. Про це йдеться в ухвалі суду

Повідомляє mynizhyn.com.

Так, 3 січня 2020 року близько 20.00 год., умисно, з корисливих мотивів, перебуваючи в приміщенні одного з будинків у Ніжині підозрюваний таємно викрав мобільний телефон марки «Sigma mobile X-Style 31 Power Black», вартістю 588,00 грн., і зник з місця злочину.

10 січня 2020 року близько 16.00 год., підозрюваний, шляхом зірвання навісного замка з дверей, проник до приміщення сараю на території одного з господарств і таємно викрав: 2 свійських живих курки породи «Хайсекс Браун» вагою 2 кг. кожна, загальною вартістю 320 грн., свійського живого півня породи «Хайсекс Браун», вагою 3 кг, вартістю 190 грн., 3 кролиці породи «Великан», масою 4 кг кожна, загальною вартістю 1200 грн.

Підозрюваний неодноразово судимий і звільнився з місць позбавлення волі у лютому 2018 року.

За вчинені крадіжки чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі від 3 до 6 років. Зараз підозрюваний під вартою.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: