Завантаження ...
banner

Два безробітні ніжинці, тренер з боксу та колишній в'язень отримали вирок суду

Днями Деснянський райсуд оголосив вирок чотирьом учасникам банди, яка вчинила розбійний напад, планувала інші та обкрадала автомобілі чернігівців. Створив угруповання уродженець Києва, який відсидів у в’язниці за

банда, розбійний напад, суд, вирок

Днями Деснянський райсуд оголосив вирок чотирьом  учасникам банди, яка вчинила розбійний напад, планувала інші та обкрадала автомобілі чернігівців. Створив угруповання уродженець Києва, який відсидів у в’язниці за незаконний обіг наркотиків. До справи залучив двох безробітних ніжинців, а також чернігівця-тренера з боксу КЗ «ОДЮСШ з олімпійських видів спорту», повідомляє val.ua.

Згідно з матеріалами справи, чоловіки ретельно готувалися до розбійного нападу на підприємця, що займався вантажними перевезеннями.  

У березні 2017 року жертву заманили в нічний клуб. Коли він вийшов подихати повітрям  – схопили та вивезли на автомобілі за межі Чернігова, побили, забрали  гроші, коштовності та цінні речі.  

Після нападу члени угруповання за допомогою спецзасобу для нейтралізації сигналізації автомобілів обкрадали машини чернігівців. Їм вдалося заволодіти майном кількох містян, аж поки підозрюваних не затримали правоохоронці.

В суді обвинувачені відмовилися давати свідчення.

Ватажку банди суд дав 9 років позбавлення волі.

Інші учасники отримали по 8 та 7 років за ґратами.

Обвинувачені мають право подати апеляцію.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: