Завантаження ...
banner
banner

Депутати міської ради затвердили бренд Ніжина

Фінальне голосування за бренд і брендбук Ніжина проходило з 1 січня по 1 лютого 2020 року. Нагадаємо, перший етап Конкурсу тривав з 1 березня до 1 вересня 2019 року. За цей час надійшло 23 роботи, кожна з яких мала містити письмове обгрунтування щодо змісту концептуальної

бренд, брендбук, переможець, депутати

Фінальне голосування за бренд і брендбук Ніжина проходило з 1 січня по 1 лютого 2020 року. Нагадаємо, перший етап Конкурсу тривав з 1 березня до 1 вересня 2019 року. За цей час надійшло 23 роботи, кожна з яких мала містити письмове обгрунтування щодо змісту концептуальної ідеї бренду, графічне зображення логотипу (логотип міста на двох мовах, кольорове рішення, приклади використання логотипу на великих рекламних площах та на сувенірній продукції) та гасло.


6 лютого відбулося заключне засідання Оргкомітету з визначення розробника бренду та брендбуку міста Ніжина, на якому було затверджено результати фінального голосування та визначено переможця Конкурсу. За загальними результатами голосування мешканцями міста Ніжина та членами Оргкомітету перше місце посіла робота № 1 зі слоганом «Ніжин -завжди різний».

Сьогодні, 26 лютого, на черговій 68 сісії Ніжинської міської ради депутати розглянули і прийняли рішення "Про організаційні заходи щодо визначення брендуміста Ніжина".

Переможцем конкурсу на визначення розробника бренду та брендбукудля міста Ніжина визначили Михайліва Владислава Любомировича. Міський голова укладе з переможцем конкурсу авторський договір, умовами якого є:

- ціна договору складає 50 000 грн;
- строк виконання робіт 30 днів;
- передача виконавцем виключного права на дозвіл або використання розробленого логотипу бренду, брендбуку Ніжинській міській об’єднаній територіальній громаді.

бренд, брендбук, переможець, депутати
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: