Завантаження ...
banner

Нелюди на Ніжинщині: били, поки не вбили

Подія сталася в листопаді минулого року. Двоє чоловіків 39 та 40 років, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у приміщені гаража, що розташований на території господарства одного із сіл Ніжинського району,

чоловіки, гаражі, удари, смерть, суд

Подія сталася в листопаді минулого року. Двоє чоловіків 39 та 40 років,  перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння,  у приміщені гаража, що розташований на території господарства одного із сіл Ніжинського району,  з мотивів раптово виниклих неприязних відносин,  заваливши потерпілого на підлогу, спільно завдали йому численних (понад 10) ударів руками та взутими ногами в область тулуба, голови та верхньої частини нижніх кінцівок.

Вподальшому, зловмисники, взявши потерпілого під руки, вивели  його з гаражного приміщення та, незважаючи на стан потерпілого, який  не міг самостійно втриматися  на ногах, продовжили наносити останньому удари в різні частини тіла.

У результаті таких дій, потерпілий отримав тілесні ушкодження, які за висновком судово-медичної експертизи відносяться до категорії  тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя,  від яких чоловік помер.

Ніжинською місцевою прокуратурою обвинувальний акт за даним фактом за ч. 2 ст. 121 КК України скеровано до суду для розгляду.

За вчинення вказаного злочину особам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. 

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: