Завантаження ...
banner
banner

На вулицях Ніжина стоїть вода

"На дорогах у Ніжині стоїть вода, – зауважив на нараді комунальників заступник міського голови Г. Олійник. – Потрібно провести обстеження і з'ясувати, де почистити, а де її спустити". Директор КП "ВУКГ" В. Корман

дороги, вода, ремонт

"На дорогах у Ніжині стоїть вода, – зауважив на нараді комунальників заступник міського голови Г. Олійник. – Потрібно провести обстеження і з'ясувати, де почистити, а де її спустити".

Директор КП "ВУКГ" В. Корман додав, що вода стоїть переважно на тих дорогах, які вже відремонтовані (Незалежності, Батюка): "У деяких місцях по цих вулицях треба встановити додаткові водовідливи".

На це начальник управління ЖКГ та будівництва А. Кушніренко повідомив: "Сьогодні зв'язувалися з підрядником цих робіт, з 1 березня спеціалісти приступають до робіт по водовідведенню по вулиці Незалежності. У минулому році вони освоїли 6 млн, на цей рік передбачено робіт на 2 млн".

Директор КП «Комунальний ринок» Володимир Павлюченко долучився до обговорень і додав, що величезна калюжа стоїть і в центрі міста, а саме: на вулиці Гоголівській, біля УПСЗН. На це А. Кушніренко відповів: "Є проект і є бажання зробити тут ремонт у цьому році".

В. Корман зачепив також дорогу від Незалежності до вулиць Арвата, Афганця: "Там з обох боків постійно стоїть вода. Є пропозиція: проложити під бордюрами водовідведення, яке якраз вийде на вулицю Незалежності".

Усі пропозиції вислухали та записали протокольно. Питання будуть вивчатися фахівцями.

Валентина Пильник
Фото з мережі  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: