Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці вимагають відремонтувати дорогу під залізничним мостом і Гуньківську

24 лютого в Єдиній системі місцевих петицій з'явилась петиція про Ремонт проїжджої частини по вул Прилуцька(під ЖД мостом) та початок вул. Гуньківська. Наразі зібрано 29 підписів зі 100 потрібних

дорога, ремонт, залізничний міст, Гуньківська, петиція

24 лютого в Єдиній системі місцевих петицій з'явилась петиція про Ремонт проїжджої частини по вул Прилуцька(під ЖД мостом) та початок вул. Гуньківська.

Наразі зібрано 29 підписів зі 100 потрібних. 

Стан проїзної частини на відрізку по вулиці Прилуцька 1 – Прилуцька 45 (відрізок дороги під ЖД мостом) та початок вул. Гуньківської знаходиться в катастрофічному стані. Жодного разу, ані ямковий ремонт, ані який-небудь інший не проводився. 

До ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат» приїздить неймовірна кількість вантажівок на вигрузку насіння, в результаті чого ця частина дороги за останні 2-3 роки взагалі прийшла в суцільні ями. А коли 40% проїзної частини займають ці самі вантажівки то і розминутися неможливо двом зустрічним транспортам.

Ніжинці просять внести цю частину дороги міста до вулиць які необхідно відремонтувати в 2020 році, можливо із залученням ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат», адже саме активне руйнування почалося, коли до них почався такий потік багатотонних автомобілів.

Якщо вам небайдуже, то підтримайте петицію за посиланням: https://e-dem.in.ua/nizhyn/Petition/View/78
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: