Завантаження ...
banner

У Ніжині податківці провели турнір з футзалу

Головне управління ДФС у Чернігівській області спільно з Радою профспілки за підтримки Ніжинської міської федерації футболу провели у Ніжині 17-й турнір з футзалу у якому взяли участь податківці з усієї області

Податкова, податківці Турнір з футзалу у Ніжині, новини ніжина

Головне управління ДФС у Чернігівській області спільно з Радою профспілки за підтримки Ніжинської міської федерації футболу провели у Ніжині 17-й турнір з футзалу.

Турнір присвячений вшануванню пам’яті колишнього начальника Ніжинської ОДПІ Миколи Петруха, який був ініціатором проведення змагань, що стали традиційними. Цього року в них взяли  участь команди податкових інспекцій області.
 
Під час відкриття турніру хвилиною мовчання спортсмени вшанували бійців, які віддали своє життя, захищаючи Україну. Начальник Ніжинської ОДПІ Світлана Волкова символічно вручила приз “Пам’яті Дмитра Тернового». У такий спосіб вшанували колишнього працівника податкової служби Чернігівщини Дмитра Тернового, який героїчно загинув у зоні АТО.
 
Як повідомив голова спортивної комісії Ради профспілки Чернігівської обласної Ради ВППО ДФС Ігор Закружний, під час турніру учасники демонстрували хорошу спортивну підготовку, цікаву командну гру та прагнення до чесної перемоги.
 
У підсумку першість здобула команда ДПІ у м.Чернігові на чолі з капітаном Євгенієм Петрищевим. Срібні нагороди – у команди ветеранів ДФС, а бронза дісталася команді Прилуцької ОДПІ.
 
Приз “За волю до перемоги” виборола команда Ради профспілки ГУ ДФС у Чернігівській області.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: