Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській міськлікарні діє організована торгівля?

"Що за організована торгівля діє у міськлікарні?"– поцікавився на сьогоднішній оперативній нараді міський голова А. Лінник у генерального директора Ніжинської ЦМЛ Олександра Костирко. – Чоловіки вільно ходять по

лікарня, товар, продаж, режим

"Що за  організована торгівля діє у міськлікарні?"– поцікавився на сьогоднішній оперативній нараді міський голова А. Лінник у генерального директора Ніжинської ЦМЛ О. Костирко. – Чоловіки вільно ходять по палатах і пропонують пацієнтам різного роду товар, навіть уже роблять доставки на замовлення".

"Таки випадки були, – зізнався О. Костирко, – ці люди нікого не попереджають. Застосовуючи обман, під приводом провідати хворого, вони потрапляють до палат. Але ми жорстоко реагуємо на таке". Причиною такого роду діяльності на території лікарні О. Костирко назвав... "низький рівень культури нашого населення".

"Низький рівень культури нашого населення повинен компенсуватись високим рівнем вашої політики", – наголосив міський голова і акцентував на тому, що на території лікарні має діяти режим: "Відвідувачам – тільки у встановлені години, а стороннім заборонено взагалі".
 
Валентина Пильник
Фото з мережі


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: