Завантаження ...
banner
banner

Багато ніжинських організацій йдуть на карантин

У зв'язку з високою вірогідністю поширення коронавірусу, в Україні ввели карантин. Дітей відправили додому, навчальні заклади закрилися на карантин. Але у Ніжині, наприклад, у ЗОШ №15 кожного дня на

коронавірус, освітяни, робота, працівники, карантин

У зв'язку з високою вірогідністю поширення коронавірусу, в Україні ввели карантин. 

Дітей відправили додому, навчальні заклади закрилися на карантин. Але у Ніжині, наприклад, у ЗОШ №15 кожного дня на роботу виходять 100 працівників навчального закладу. Тому у міськраді сьогодні обговорювали механізми і дії, аби убезпечити освітян від коронавірусу. Так у навчальних закладах просять не проводити педнаради і відпускати вчителів і інших працівників навчальних закладів додому.

Також зараз управління освіти вивчає можливість дистанційного навчання для дітей.

Багато хто не сприймає COVID-19 як суттєву загрозу, але вдумайтесь - тільки за добу в Італії від коронавірусу померли 368 людей. Одужали - 369.

Тож головна задача суб'єктів господарювання різних форм власності максимально обмежити скупчення людей.

Багато організацій і підприємств у Ніжині відправили своїх працівників на карантин. Багато хто за можливості працює в онлайн-режимі. На такий режим перейшла і наша компанія Nizhyn.media.

Під час впровадженого в Україні карантину люди мають право на скорочений робочий день. Всі суб'єкти господарювання мають організовувати робочий день, щоб люди менше перебували на роботі.

Тож бережіть себе і будьте здорові!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: