Завантаження ...
banner

Депутати Ніжина звертаються до Президента України

Депутати Ніжинради зібралися сьогодні, 16 березня, на позачергову сесію. Приводом цьому послужило підписання тристоронньою контактною групою нових Мінських домовленостей. Відповідно до них Росія набуває статусу гаранта-спостерігача на рівні з

депутати, президент, звернення

Депутати Ніжинради зібралися сьогодні, 16 березня, на позачергову сесію. Приводом цьому послужило підписання тристоронньою контактною групою нових Мінських домовленостей. Відповідно до них Росія набуває статусу гаранта-спостерігача на рівні з ОБСЄ. Тож сьогодні на сесії розглянули звернення ніжинських депутатів до Президента України В. Зеленського щодо ухвалення документів Тристоронньої контактної групи в м. Мінськ 11 березня 2020 року, повідомляє mynizhyn.com.

Ініціатор звернення депутат К. Смалій підкреслив, що у зверненні висловлена позиція кожного із депутатів та зазначив, що вважає за потрібне надіслати це звернення і до В. Зуба.

депутати, президент, звернення

Також К. Смалій зазначив, що після оприлюднення в соціальних мережах наміру написати звернення, до нього звернулися з трьох міських рад, в тому числі й Чернігівської: депутатські ради будуть наслідувати приклад Ніжина.

Усі присутні 23 депутати проголосували "за" звернення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: