Завантаження ...
banner

У Ніжині сталася ДТП: водій мотоцикла в реанімації

Ніжинський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за фактом зіткнення легковика і мотоцикла, внаслідок якого мотоцикліста госпіталізовано до реанімації. Надвечір 16 березня в Ніжині легковик «Шкода Фабія» на вулиці Синяківській, повертаючи ліворуч

ДТП, поліція, мотоцикл, реанімація, розслідування

Ніжинський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за фактом зіткнення легковика і мотоцикла, внаслідок якого мотоцикліста госпіталізовано до реанімації.

Надвечір 16 березня в Ніжині легковик «Шкода Фабія» на вулиці Синяківській, повертаючи ліворуч, зіткнувся з мотоциклом «Хонда». Останній якраз намагався обігнати автомобіль. В результаті ДТП мотоцикліст травмувався. У непритомному стані його госпіталізували до реанімаційного відділення Ніжинської центральної міської лікарні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: