Завантаження ...
banner

На Ніжинщині перекинулась вантажівка. Фото

23 березня у селі Безуглівка Ніжинського району сталася ДТП. Журналісти mynizhyn.com звернулися за коментарем до начальниці Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко. Так, вчора о 12.20 поліція отримала повідомлення про те, що у Безуглівці перекинувся

ДТП, вантажівка, Безуглівка

23 березня у селі Безуглівка Ніжинського району сталася ДТП. Журналісти mynizhyn.com звернулися за коментарем до начальниці Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко.

Так, вчора о 12.20 поліція отримала повідомлення про те, що у Безуглівці перекинувся вантажний автомобіль "DAF". Поо прибуттю на місце події було встановлено, що водій ушкоджень не отримав. Швидку не залучали. 

Розібравшись з обставинами ДТП, поліція з'ясувала, що водій не дотримався безпечної швидкості руху на повороті дороги. В результаті чого з'їхав на узбіччя і перекинувся. Відносно водія склали адміністративний протокол за порушення правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження транспортного засобу (124 ст. Кодексу України про адміністративні правопорушення). 

Потерпілих немає, тому причин вносити інформацію про дане ДТП до ЄДР не було.

Фото з Facebook

ДТП, вантажівка, Безуглівка

ДТП, вантажівка, Безуглівка

ДТП, вантажівка, Безуглівка

ДТП, вантажівка, Безуглівка

ДТП, вантажівка, Безуглівка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: