Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський ринок призупинив роботу до четверга

24 березня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС. Відповідно до рішення такої ж комісії Чернігівської облдержадміністрації, штаб з питань техногенно-екологічної безпеки та

засідання, ринок, закриття

24 березня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС. Відповідно до рішення такої ж комісії Чернігівської облдержадміністрації, штаб з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ніжинської міської ОТГ призупинив роботу продовольчих ринків до четверга для стримання поширення коронавірусної інфекції та безпеки мешканців Ніжина.

Читайте також Ніжинський ринок закриють?

26 березня Кабмін має визначитись остаточно чи дозволяти торгівлю продуктами на ринках протягом карантинного періоду.

Міський голова зазначив, що якщо говорити про ринки, то треба говорити і про торгівельні центри. І тут потрібен зважений підхід. Потрібно не забороняти торгівлю, а організувати її з жорсткими умовами і контролювати виконання цих умов.

Також Кабмін повинен визначиться із долею станцій технічного обслуговування та шиномонтажу. Наразі їхня робота дуже необхідна в умовах заборони на пасажирські перевезення громадським транспортом.

Продовжують працювати продуктові магазини, аптеки, заправки, банківські установи, поштові відділення та доставка їжі додому.

Патрульні поліцейські авто та спеціальний автотранспортний засіб рятувальної служби патрулюють вулицями міста, інформують громадян про поширення COVID-19, закликають дотримуватись карантину та слідкують за громадським порядком.

За матеріалами nizhynrada
Фото 
nizhynnews.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: