Завантаження ...
banner

Як ніжинські комунальники дезінфікують сміттєві баки. Відео

Сміттєві баки і контейнери завжди містять в собі небезпечні бактерії, що підвищує ризик поширення інфекційних захворювань. Мікроби розносяться вітром, тваринами, а також різними шкідливими комахами

баки, контейнери, бактерії, дезінфекція

Сміттєві баки і контейнери завжди містять в собі небезпечні бактерії, що підвищує ризик поширення інфекційних захворювань. Мікроби розносяться вітром, тваринами, а також різними шкідливими комахами, повідомляє unenizh.org.ua.

Враховуючи теперішній стан в Україні і світі, щоб попередити та запобігти масовому розповсюдженню коронавірусу COVID-19 серед населення та безпеки працюючих робітників, комунальним підприємством «Виробниче управління комунального господарства» регулярно проводиться дезінфекція сміттєвих контейнерів-візків. Ці контейнери використовуються щоденно прибиральниками міста для забезпечення чистоти на вулицях міста.

Роботи виконуються за допомогою технічних засобів та дезінфікуючих засобів. В обробці поверхонь контейнерів використовуються знезаражуючі засоби, що проводять знезараження від всіх вірусних агентів.

Крім того, регулярно піддаються дезінфікуючим заходам всі сміттєприймальні пункти, всі майданчики для збору ТПВ та вторинної сировини, а також спецтехніка підприємства.

Такі процедури значно зменшать розповсюдження вірусу, дозволяючи зробити навколишнє середовище менш небезпечним для здоров’я мешканців Ніжина.

баки, контейнери, бактерії, дезінфекція

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: