Завантаження ...
banner
banner

У жоден магазин Ніжина не пускають без маски. Фото

25 березня Кабінет Міністрів вирішив ввести режим надзвичайної ситуації на території усієї України. Карантин продовжили до 24 квітня. 26 березня Кабінет Міністрів зняв низку заборон на торгівлю, які раніше ввів під час карантину. Так, на період карантину знято

карантин, магазини, маски

25 березня Кабінет Міністрів вирішив ввести режим надзвичайної ситуації на території усієї України. Карантин продовжили до 24 квітня.

26 березня Кабінет Міністрів зняв низку заборон на торгівлю, які раніше ввів під час карантину. Так, на період карантину знято заборону на оптову торгівлю харчовими продуктами, торгівлю ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продаж кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння і посадкових матеріалів, а також деяких інших видів діяльності.

У Ніжині вже запрацювали магазини "Сад, город", ветеринарні аптеки, СТО і ремонт техніки.

У жоден магазин Ніжина не можна заходити без маски. Це і магазини побутової хімії, м'ясні, рибні, продуктові, а також у ветеринарні і магазини "Сад, город". Відповідна попереджувальна інформація розміщена при вході до кожної торгової точки. На пошті вас також не будуть обслуговавати без наявності маски.

Тож якщо йдете за покупками будьте готові, що без маски вас нікуди не пустять.

Читайте також: У найбільший супермаркет Ніжина не пускають без маски 

карантин, магазини, маски

карантин, магазини, маски

карантин, магазини, маски

карантин, магазини, маски

карантин, магазини, маски
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: