Завантаження ...
banner
banner

Дві доби - 7 пожеж: на Ніжинщині горів будинок, торф, очерет і суха трава

За дві доби у Чернігівській області зафіксували більше 100 пожеж, 7 з них сталися на Ніжинщині. Повідомляє mynizhyn.com за інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА. Так, 28 березня в селі Терешківка Ніжинського

пожежі, Ніжин, Ніжинщина

За дві доби у Чернігівській області зафіксували більше 100 пожеж, 7 з них сталися на Ніжинщині. Повідомляє mynizhyn.com за інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Так, 28 березня в селі Терешківка Ніжинського району в господарстві по вулиці Незалежності, 30 о 12 год. 28 березня сталася пожежа житлового будинку (8х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено будинок. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

Біля села Кукшин Ніжинськлого району о 09 год. 28 березня на відкритій території Кукшинської сільської ради сталася пожежа торфу на площі 1 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. За добу ліквідовано осередки займання на площі 0,5 га (залишилося - 0,5 га). Гасіння триває.

28 березня в Ніжині по вулиці Шекерогринівській о 15 год. 25 хв. на відкритій території сталася пожежа очерету на площі 3 га. Раніше ми писали: Чорний дим видно аж вулиці Шевченка: що горить? Фото
В селищі Лосинівка Ніжинського району по вул. Київській о 15 год. 25 хв. 28 березня на відкритій території сталася пожежа очерету на площі 5 га.

28 березня в Ніжині по вулиці Космонавтів о 14 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га.

29 березня в Ніжині по провулку Урожайний о 16 год. 00 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,7 га.

Біля села Мильники Ніжинського району о 19 год. 25 хв. 29 березня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,5 га.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: