Завантаження ...
banner

Серед пацієнтів із пневмонією у міськлікарні важких немає

"У Ніжині, Ніжинському та Носівському районі (цю територію теж обслуговує НЦМЛ) випадків COVID-19 немає", – повідомив на сьогоднішній оперативній нараді генеральний директор КНП «Ніжинської

Ніжин, COVID-19, пневмонія

"У Ніжині, Ніжинському та Носівському районі (цю територію теж обслуговує НЦМЛ) випадків COVID-19 немає", – повідомив на сьогоднішній оперативній нараді генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко.

З його слів, за минулий тиждень захворюваність на ГРВІ у Ніжині складає 51 випадок, це на 264 випадків менше від попереднього періоду. Із цих 51: 14 – діти і 37 дорослих. На грип хворих немає.

Серед госпіталізованих дорослих – один випадок гострої негоспітальної двобічної пневмонії.

"На даний час важких пацієнтів із пневмоніями після ГРВІ в лікарні немає, жоден із цих пацієнтів не потребує кисневої підтримки", – підкреслив О. Костирко.

Генеральний директор також наголосив, що 80% всіх COVID-19 лікується амбулаторно в умовах самоізоляції під наглядом сімейного лікаря. "Нагляд – це можуть бути як візити сімейного лікаря, так і використання сучасних телекомунікаційних засобів (спілкування по телефону, а також відеозв'язок)", – зазначив О. Костирко.

Валентина Пильник
Фото з мережі
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: