Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці, долучайтеся до організації волонтерської допомоги!

Ситуація з коронавірусом тримає в напрузі всіх. Більшість слухняно виконує вказівку уряду залишатися вдома і виходити тільки у важливих справах, дотримуючись при цьому санітарно-гігієнічних рекомендацій. Особливо


пенсіонери, волонтери

Ситуація з коронавірусом тримає в напрузі всіх. Більшість слухняно виконує вказівку уряду залишатися вдома і виходити тільки у важливих справах, дотримуючись при цьому санітарно-гігієнічних рекомендацій. Особливо вразливими вважають категорію громадян похилого віку. А такі люди нерідко самотні й раді б прийняти допомогу, так нема від кого.

На базі Ніжинського міського молодіжного центру створено організацію волонтерської допомоги. Ці волонтери допомагають саме таким категоріям громадян. Вийти за покупками в магазин для пенсіонера – це уже важлива допомога.

На сьогоднішній оперативній нараді заступник міського голови І. Алєксєєнко повідомив, що стати  волонтером може особа віком від 21 року. При цьому заступник зазначив: "Наразі ситуація контрольована і додаткові людські ресурси залучати не треба".

Зареєструватись до єдиної бази волонтерів можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1cmHq_fJVSEO8fQk2Oodi_BByHOdW5fwhp3A8g6ExQYY/viewform?edit_requested=true

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: