Завантаження ...
banner
banner

Опалювальний сезон у Ніжині добігає останні дні

На сьогоднішньому позачерговому засіданні виконавчий комітет Ніжинської міської ради, відповідно до діючих норм та правил, вирішив припинити опалювальний сезон в Ніжині

виконком, опалення, припинення

На сьогоднішньому позачерговому засіданні виконавчий комітет Ніжинської міської ради, відповідно до діючих норм та правил, вирішив припинити опалювальний сезон в Ніжині.

Керівникам підприємств і організацій, які мають на балансі відомчі котельні, рекомендовано з 30 березня припинити опалення житла, підприємств, організацій та установ.

Також, Ніжинському відділенню публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» рекомендовано забезпечити відключення газових опалювальних приладів, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня.

Котельні, розташовані на території Кунашівського старостинського округу, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня припинять опалювальний сезон.

Опалення комунального лікувально-профілактичного закладу "Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького», лікувально-профілактичного закладу «Ніжинський міський пологовий будинок» та Ніжинського дитячого будинку-інтернату буде продовжено, за умови погіршення погодних умов по замовленню керівників закладів, відповідно до діючих норм та правил, з 1 квітня.

За матеріалами nizhynrada
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: