Завантаження ...
banner

Ніжинці просять міську владу звернути увагу на стан Ніжин-озера

31 березня петицію про "Упорядкування Ніжин-озера і створення там публічного простору" опублікували в Єдиній системі місцевих петицій. Ніжинці звертаються до міської влади з проханням звернути увагу на стан Ніжин-озера біля вул. Шекерогринівської

петиція, упорядкування, Ніжин-озеро

31 березня петицію про "Упорядкування Ніжин-озера і створення там публічного простору" опублікували в Єдиній системі місцевих петицій.

Ніжинці звертаються до міської влади з проханням звернути увагу на стан Ніжин-озера біля вул. Шекерогринівської.


Загальновідомо, що інціятивні групи містян уже тривалий час намагаються улагодити озеро, борючися зі смородом, самостійно зариблюючи та очищуючи його. Попри всі докладені зусилля, ті, що підписалися, звертаються до міської ради посприяти у вирішенні низки таких питань:

1. Передусім слід пошукати компанію або ж громадську організацію, яка могла б узяти Ніжин-озеро в довгострокову оренду та навести лад.


2. Якщо ж вищевказане не видається можливим, просимо владу міста виділити необхідні кошти та ініцювати громадську акцію з усебічного очищення, упорядкування і зарибнення водойми.

3. Одночасно за можливості пропонуємо перетворити водойму та її берег на публічний простір для ніжинців, зокрема можна створити пляж, місця для риболовлі та пікніків, дитячий / спортивний майданчик.

Ніжинці упевнені, що спільні зусилля з облаштування Ніжин-озера сприятимуть діалогові людей зі владою, поліпшення добробуту жителів та туристичної привабливости міста.

Зараз петиція набрала 59 підписів зі 100 потрібних. Щоб підтримати ініціативу ніжинців і підписати петицію перейдіть за посиланням: https://e-dem.in.ua/nizhyn/Petition/View/83
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: