Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині зафіксовано ще 2 випадки захворювання на коронавірус

Чернігівським лабораторним центром 1 квітня підтверджено захворювання на коронавірус ще двох жительок села Комарівка Борзнянського району. 31 березня вони були госпіталізовані до інфекційного відділення Борзнянської ЦРЛ

коронавірус, Комарівка, четверо

Чернігівським лабораторним центром 1 квітня підтверджено захворювання на коронавірус ще двох жительок села Комарівка Борзнянського району. 31 березня вони були госпіталізовані до інфекційного відділення Борзнянської ЦРЛ (експрес-тести показали позитивний результат).

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко. Пацієнтки перебувають під постійним наглядом лікарів, їхній стан здоров’я задовільний. Обласним лабораторним центром встановлюється список контактних осіб, які контактували з хворими. Ці особи перебуватимуть на самоізоляції.

«Село Комарівка Борзнянського району з 28 березня визнано осередком спалаху інфекційної хвороби. На території населеного пункту встановлено особливий режим проведення протиепідемічних заходів, а також особливий режим в’їзду та виїзду громадян і транспортних засобів.

З 2 квітня, враховуючи велику кількість контактних осіб із села Комарівка, обмежуємо рух транспорту із населеного пункту. В’їзд та виїзд здійснюватиметься лише у напрямі із Комарівки – до траси Н-07. Для контролю діє контрольно-пропускний пункт. Транзитний рух через населений пункт припинено», – зазначає Андрій Прокопенко.

Таким чином, офіційно на Чернігівщині вже зафіксовано 4 випадки захворювання на коронавірус (3 в Комарівці і 1 у Корюківці).

Джерело: cheline.com.ua
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: