Завантаження ...
banner
banner

Як у Ніжині поліція буде контролювати нові обмежувальні заходи?

Нагадаємо, що вчора, 1 квітня, Кабінет Міністрів України заявив, що посилить карантинні заходи на території України з метою унеможливлення поширення коронавірусної хвороби. Відповідні зміни з одноденним доопрацюванням запропоновано

карантин, обмеження, посилення, контроль, поліція

Нагадаємо, що вчора, 1 квітня, Кабінет Міністрів України заявив, що посилить карантинні заходи на території України з метою унеможливлення поширення коронавірусної хвороби. Відповідні зміни з одноденним доопрацюванням запропоновано до постанови №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на засіданні Кабінету Міністрів. Станом на 11.00 2 квітня постанова у новій редакції ще не вийшла.
 
Зазначимо, що згідно з новими обмежувальними заходами ми маємо у громадських місцях перебувати тільки у масках чи респіраторах, неповнолітні до 16 років можуть перебувати у громадських місцях тільки у супроводі повнолітнього тощо. Детальніше з новими обмежувальними заходами можна ознайомитися за посиланням: Кабмін посилює карантин: список нових обмежень про які мають знати ніжинці
 
Журналісти mynizhyn.com вирішили поцікавитись у Ніжинському відділі поліції, як у нашому місті будуть контролювати нові обмежувальні заходи. Роз'яснення нам надала начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко: "Ми стежимо за офіційним сайтом КМУ та чекаємо введення в дію зазначених Вами, нових карантинних обмежень та заборон. З урахуванням цього, керівництвом НПУ будуть надані відповідні вказівки для поліцейських. Хочу зазначити, що ми не ставимо собі за мету покарати якомога більше людей, поставити їх у положення коли необхідно буде сплачувати величезні штрафи. 
 
Поліція робить акцент на профілактиці та доведенні актуальної інформації до громадян. Ми попереджаємо, роз’яснюємо, а вже матеріали для притягнення до відповідальності за порушення карантину, складаємо відносно найбільш зухвалих порушників, які свідомо нехтують заборонами Уряду. Дуже сподіваємося на свідомість громадян, адже це питання, у першу чергу, життя та здоров’я. ". 
 
Тож, ніжинці будьте відповідальними і будьте готовими до дотримання нових карантинних заходів.
 
Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: