Завантаження ...
banner
banner

Чи забезпечать гідну заробітну плату ніжинським лікарям? Роз'яснення міського голови

Стосовно цього питання свою позицію висловив міский голова Анатолій Лінник на своїй офіційній сторінці у Facebook: "Ми зможемо забезпечити достойні заробітні плати тим медпрацівникам, які будуть працювати із хворими на коронавірус. Рівень оплати

лікарі, заробітна плата

Стосовно цього питання свою позицію висловив міский голова Анатолій Лінник на своїй офіційній сторінці у Facebook: "Ми зможемо забезпечити достойні заробітні плати тим медпрацівникам, які будуть працювати із хворими на коронавірус. Рівень оплати праці ми пропонуємо на рівні як у Чернігові. Це лікарям - 16 тисяч гривень, медпрацівникам - 14 тис. грн, обслуговуючому персоналу - 12 тис. грн. 

Також ми забезпечимо лікарів гуртожитками на території лікарні для того, щоб вони мали можливість надавати послуги, неповертаючись додому. А також максимально допомогти родинам лікарів, а саме надати можливість їхнім дітям ходити у садочок (це буде окремо визначений садочок), забезпечити дітей харчуванням і  роботу з цими дітками педагогів-психологів. Родинам, які потребують доставки продуктів харчування та іншої допомоги, будуть надавати соціальну допомогу.

Щодо заробітної плати інших медиків, вона залишається незмінною. 

Заробітна плата вчителів та представників інших бюджетних установ також не змінюється. А от зарплату органів місцевого самоврядування ми змінюємо у відсотках від 10 до 30%. Із заробітної плати міського голови (хоч таке рішення приймає сесія) щомісяця буде зніматися 8 тисяч гривень і перераховуватись на спеціальний рахунок міської лікарні на проведення заходів щодо запобігання коронавірусу".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: