Завантаження ...
banner
banner

На лікарні у Ніжинському районі було виділено 235 тисяч гривень

З метою покращення матеріального забезпечення закладів охорони здоров’я району, придбання засобів індивідуального захисту для медичних працівників та дезінфікуючих засобів для боротьби з хворобою COVID-19 з районного бюджету було виділено 235 тис. грн.

лікарні, район, гроші

З метою покращення матеріального забезпечення закладів охорони здоров’я району, придбання засобів індивідуального захисту для медичних працівників та дезінфікуючих засобів для боротьби з хворобою COVID-19 з районного бюджету було виділено 235 тис. грн. Повідомляє Ніжинська РДА.

Вертіївська та Лосинівська ОТГ перерахували центру первинної-медико санітарної допомоги 38 тис. грн. 

Необхідні засоби індивідуального захисту та дезрозчини вже замовлені, їх поставка очікується у першій половині квітня. Проте на сьогодні, аби прийняти перших пацієнтів чи хворих з підозрою на коронавірус, сімейні лікарі та медперсонал районної лікарні усім необхідним забезпечені - масками, респіраторами, костюмами, антисептиками та дезінфікуючими розчинами. На даний момент важко передбачити потребу, проте зрозуміло, що наявних засобів на довго не вистачить, тому Центральна районна лікарня відкрила спеціальний рахунок, на який кожен небайдужий може перерахувати кошти та надати посильну допомогу у боротьбі з COVID-19, а головне – захисті медичних працівників, адже від їх здоров’я залежить життя усього населення.

Реквізити благодійного рахунку: КНП «Ніжинська центральна районна лікарня» Ніжинської районної ради Чернігівської області, ЄДРПОУ/ДРФО 02006389 АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 353586) № UA083535860000026006051443159 (поточний рахунок).

Станом на 2 квітня жожного хворого на коронавірус у Ніжинському районі немає.

Шановні жителі Ніжинщини, якщо ви приїхали з-закордону або контактували з особами, що повернулись з-закордону, дотримуйтесь правил гігієни та користуйтесь захисними масками, по можливості не виходьте на вулицю, самоізолюйтесь.

mynizhyn.com за матеріалами neadm.cg.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: