Завантаження ...
banner

Скільки тестів на коронавірус уже використала Ніжинська міськлікарня?

Щодня Ніжинська міська лікарня надає інформацію про те, яка кількість осіб поступила до лікарні на стаціонарне лікування за добу. У цьому переліку майже завжди присутні дані про хворих з пневмонією, що на фоні пандемії коронавірусу

коронавірус, лікарня, пневмонії, тести

Щодня Ніжинська міська лікарня надає інформацію про те, яка кількість осіб поступила до лікарні на стаціонарне лікування за добу. У цьому переліку майже завжди присутні дані про хворих з пневмонією, що на фоні пандемії коронавірусу викликає у ніжинців занепокоєння, підозри і масу інших негативних емоцій.

Журналістам сайту mynizhyn.com генеральний директор Ніжинської місокої лікарні Олександр Костирко відповів: "Звідки люди беруть інформацію, що хворих на пневмонію багато? Ми обслуговуємо не тільки наше місто, а й Ніжинський район та Носівку, і кількість таких хворих не перевищує аналогічні випадки за звітній період минулого року".

Олександр Михайлович, міська лікарня отримала 250 тестів на визначення COVID-19. Скільки з них уже використано?

– Скажу так: ми нікому не відмовляємо в проведенні тесту. Є показання – проводимо тест. Але робити його всім, хто чихне чи кашляне, ми не будемо.

За останньою інформацією, із 250 тестів ми вже використали 4.

Валентина Пильник
Фото з мережі


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: