Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині дезинфікують майданчики ТПВ та сміттєприймальні пункти

Коронавірус COVID-19, який з Китаю почав спочатку просуватись країнами Європи, а потім Україною, поступово підбирається до кордонів Ніжина. З метою недопущення поширення коронавірусу, працівники комунального підприємства

COVID-19, КП

Коронавірус COVID-19, який з Китаю почав спочатку просуватись країнами Європи, а потім Україною, поступово підбирається до кордонів Ніжина. З метою недопущення поширення коронавірусу, працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства», у кількості 2 бригад, систематично проводять дезінфекцію місць для збору сміття загального користування, повідомляє unenizh.org.ua.

Такі роботи проводяться на кожному майданчику ТПВ та сміттєприймальному пункті міста. Також проводиться знезараження поверхонь сміттєвозів. За допомогою спеціальних  приладів та деззасобу обробляються зовнішні поверхні контейнерів ТПВ, контейнерів для вторинної сировини та бетонні основи кожного майданчика.

Дезінфекція виконується за допомогою деззасобів, в яких передбачено знезараження всіх вірусних агентів. Що в свою чергу спрямовано на знищення збудників інфекційних захворювань, з метою розриву механізму передачі інфекцій, тобто на шляхах їх передачі від джерела інфекції до чутливого організму.

COVID-19, КП

COVID-19, КП

COVID-19, КП

COVID-19, КП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: