Завантаження ...
banner

Як у Ніжині будуть освячувати вербу?

Наступного тижня – Вербна неділя, тобто до Пасхи ще й вербичку треба посвятити, повідомляє pokrova.nezhin.org. Тож у храмі святої Покрови в суботу, 11 квітня, ввечері вербу будемо святити на вулиці. Тоді кожен, хто захоче

храм святої Покрови, освячення, верба

Наступного тижня – Вербна неділя, тобто до Пасхи ще й вербичку треба посвятити, повідомляє pokrova.nezhin.org. Тож у храмі святої Покрови в суботу, 11 квітня, ввечері вербу будемо святити на вулиці. Тоді кожен, хто захоче може підійти до храму і взяти собі гілочку освяченої верби.

Тобто збиратися разом не будемо, велика кількість освяченої верби буде лежати на столі перед церквою і кожен хто захоче зможе підійти і взяти собі освячену вербу, дотримуючись соціальної відстані один від одного.

Взяти освячену вербу можна буде і в суботу (ввечері), і в неділю.

У вівторок, 7 квітня, також велике свято – Благовіщення. Служба Божа буде о 9 годині зранку. В середу і в п’ятницю – літургія раніше освячених дарів о 9 год. ранку. У суботу – воскресіння праведного Лазаря, служба на 9 годину. А о 16.00 буде служитися вечірня служба Божа на якій будуть освячуватися вербні гілочки. У неділю – літургія на 9 годину ранку.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: